KARTAL BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

BELEDİYENİN 35 YILLIK ÇALIŞANI, RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN GÜLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
 Tarih: 23-03-2024 10:46:13
KARTAL BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Kartal Belediyesi’nin 35 yıllık çalışanı Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler (55), ailesi, mesai  arkadaşları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan Hüseyin Güler ‘in cenaze töreni, Kartal Cemevi’nde gerçekleştirildi.

Törene, Güler ailesinin yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı, CHP Adalar Belediye Başkan adayı Ercan Akpolat, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Kartal Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile mesai arkadaşları katıldı.

Hüseyin Güler’in cenazesi, Kartal Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından yıllardır görev yaptığı Kartal Belediye Başkanlığı binasının önüne getirildi.

Belediye binası önünde yapılan törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Hüseyin Güler'in Kartal'a uzun yıllar hizmet ettiğini belirterek; "Hepimiz çok üzgünüz. Hüseyin ağabeyimiz Kartal'a çok uzun yıllar hizmet etti. Beraber, acı tatlı günlerimiz oldu. Onu çok özleyeceğiz. Onu hep yumuşak kalbiyle hatırlayacağız" dedi.

Okunan duanın ve helallik alınmasından sonra merhum Hüseyin Güler'in cenazesi, götürüldüğü Soğanlık Mezarlığı'nda defnedildi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI