MALTEPE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

MALTEPE BELEDİYESİ’NCE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NA YÖNELİK DÜZENLENEN KUTLAMALARDA ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
 Tarih: 23-04-2024 19:58:10
MALTEPE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Maltepe Belediyesi’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocuklar, coşkulu bir bayram yaşadılar.

Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılında çocuklar için etkinlikler düzenledi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin yanındaki alanda yapılan şenlikte Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu sahne alıp çocuklara birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Kurulan oyun parkurları ve atölyelerle gönüllerince eğlenen çocuklar, uçurtma yapımı, çim adam yapımı, kumbara yapımı, ahşap maket, takı tasarım, halı dokuma, kitap ayracı yapımı ve çanta tasarım atölyeleriyle hünerlerini sergilediler.

Türk bayrağı, pamuk şeker ve patlamış mısırın dağıtıldığı etkinlikte balonlarla süslenen ve şişme oyun alanlarıyla desteklenen alanda çocuklar gönüllerince eğlendi. Basketbol oynayan, kaydıraktan kayan, tırmanan çocuklar enerjilerini atıp bayramın tadını çıkardılar.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MALTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI