GAZETECİ TEVFİK ERK’İN MUTLU GÜNÜ

Gazeteci Tevfik Erk’in kızı Ecem ERK, Ertuğrul YAZICI ile dünya evine girdi.
 Tarih: 12-05-2024 15:09:31   Güncelleme: 12-05-2024 16:40:31
GAZETECİ TEVFİK ERK’İN MUTLU GÜNÜ

Ecem ve Ertuğrul YAZICI için dün Sancaktepe, Motta Restaurantta nikah töreni düzenlendi. Çiftin nikahını Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah İnan kıydı.  Çiftin evlilik cüzdanını eski Belediye Başkanı Av. şeyma Döğücü Ecem Yazıcı'ya verdi.

Nikah törenine Sancaktepe aymakam Ahmet Karakaya, eski Sancaktepe Belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ak Parti Sancaktepe İlçe başkanı Turgay Akpınar, CHP Meclis Üyesi İlknur ünlü, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, gazeteci meslektaşları ve ERK ve Yazıcı aileleri katıldı.

Nikah şahitleri, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya  çifte yaşamları boyunca sevgi ve mutlulukla dolu bir birliktelik yaşamalarını temenni etti. Av. Şeyma Döğücü ve Ak Parti ilçe başkanı Turgay Akpınar da çifte bir ömür boyu mutluluklar dileri.

Düğün töreninde duygusal anlar da yaşandı. Ecem Erk ve Ertuğrul Yazıcı’nın gözlerindeki mutluluk, tüm davetlileri duygulandırdı.Ecem’in babası gazeteci Tevfik ve anne Aynur Erk, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkürlerini ilettiler.

Elif&Ertuğrul çiftine BÜLTEN İSTANBUL Gazetesi olarak bir ömürboyu mutluluklar dileriz.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI