İLK 11 KURMA OYUNU ARAYANLARA MUHTEŞEM ÖNERİ!

Taraftarı olduğumuz takımlar maça çıkmadan önce ilk 11’lerini açıklıyorlar ve açıklanan bu 11’ler üzerinden tartışmalar başlıyor. Birçok kişi farklı görüşler sunarken maç içerisinde beklenenin çok dışında sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Kısacası ilk 11 kurmak futbolun en önemli aşamalarından bir tanesi. Hem önemli hem de keyifli olan bu aşama için muhteşem bir oyun var. Petrol Ofisi Sosyal Lig muhteşem bir ilk 11 kurma oyunu olarak karşınızda.
 Tarih: 20-05-2024 13:17:04
İLK 11 KURMA OYUNU ARAYANLARA MUHTEŞEM ÖNERİ!

İlk 11 Kurma Oyunu Arayanlara Muhteşem Öneri!

Taraftarı olduğumuz takımlar maça çıkmadan önce ilk 11’lerini açıklıyorlar ve açıklanan bu 11’ler üzerinden tartışmalar başlıyor. Birçok kişi farklı görüşler sunarken maç içerisinde beklenenin çok dışında sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Kısacası ilk 11 kurmak futbolun en önemli aşamalarından bir tanesi. Hem önemli hem de keyifli olan bu aşama için muhteşem bir oyun var. Petrol Ofisi Sosyal Lig muhteşem bir ilk 11 kurma oyunu olarak karşınızda.

Yalnızca tek bir takımdaki futbolculardan ilk 11 kurarken dahi önemli tartışmalar ortaya çıkıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de ise tüm TFF Süper Lig oyuncuları arasından seçimler yaparak kadronuzu kurmanız gerekli. Üstelik sizlere verilen bütçe çerçevesinde bu kararları vermeniz gerekiyor. Hal böyle olunca da ortaya hem çok eğlenceli hem de rekabet oranı yüksek bir oyun çıkıyor.

Oynanışı Kolay, Ödülleri Büyük İlk 11 Kurma Oyunu

Petrol Ofisi Sosyal Lig oynanışının son derece kolay olması sebebiyle her yaştan futbolsever tarafından oynanabilir. Oyuna giriş için telefonunuza oyunu indirip yüklemeniz yeterli. Ardından kendinize ait bir kullanıcı oluşturarak oyuna dalış yapıyorsunuz. Sonrasında sizlere ayrılan bütçeye göre tüm Süper Lig futbolcuları arasından seçim yapıp kadronuzu ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Oyunun oynanışı oldukça kolay olmasına rağmen başarılı olmak biraz zor. Çünkü binlerce kişi tarafından oynana bu oyunda harika bir rekabet var. Sizler gibi futbolu çok seven ve kendisini kuran çok sayıda oyuncu bulunuyor. Herkes 11 kurma oyunu ile birlikte harika ödüllere ulaşmanın planlarını yapmakta. Ödüller de çok büyük olduğundan rekabet üst seviyede oluyor.

Mail Adresiniz ile Kolayca Üye Olup Takımınızı Kurmaya Başlayın

Yazımızda oyunu oynamak için üyelik oluşturmak durumunda olduğunuzu sizlere belirtmiştik. Üyelik oluşturma aşaması tüm online oyunlarda talep edilen bir durum. Çünkü oyuncuların birbirinden ayrılması ve sistemli bir şekilde sıralanabilmesi için bu gerekiyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig bu aşamayı olabildiğince kolay bir hale getirerek insanların mağduriyet yaşamamasını sağlamış durumda.

Üyelik oluşturma aşamasında karşınızda farklı seçenekler çıkacak. Bunlar arasından seçiminizi yaparak devam edebiliyorsunuz. Mail adresinizi ya da telefon numaranızı kullanarak üyelik işlemlerinizi ilerletme şansı sizlere sunuluyor. İsterseniz hali hazırda telefonunuzda kullandığınız Google hesabınız ya da Apple kimliğiniz ile giriş yapabilirsiniz. Bu sayede üyelik işlemlerindeki birkaç aşamayı kolayca geçmiş olacaksınız.

Yedek Futbolculara Kadar Kadronuza Karar Verin!

Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra önünüzde kadro kurmak için hiçbir engel kalmıyor. Son derece kusursuz bir şekilde tasarlanan bu 11 kurma uygulaması tüm Süper Lig futbolcularını karşınıza çıkarmakta. İsterseniz futbolcuların geçmiş istatistiklerine de bu uygulama üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Geçmiş istatistikleri ve futbolcuların mevcut form durumlarına göre kararınızı vererek ilk 11’inizi kurabilirsiniz.

Oyun içerisinde sizlere yedek oyuncu bulundurma hakkı da veriliyor. Bu futbolcular aynı mevkide oynayan as futbolcunuzdan daha fazla puan elde ederse yedek futbolcuların puanı geçerli oluyor. Özellikle as futbolcunuzun sakatlandığı ya da iyi bir maç çıkarmadığı haftalarda yedek oyuncular kurtarıcınız olabilir. Ancak belirli bir bütçeye göre kararınızı verdiğiniz için tüm bütçenizi ilk 11’inize harcamayı da tercih edebilirsiniz.

Dengeli Bir Takım Kurmak Başarıya Götürüyor!

Her ligde olduğu gibi bizim ligimizde de ön plana çıkan, yıldızlaşan futbolcular var. Tüm liglerde olduğu gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de herkes bu futbolcuları takımında bulundurmak istiyor. Ancak verilen bütçe bunun önünde belirli oranda bir engel oluşturmakta.

Sizlere oyun içerisinde sunulan bütçe hiçbir yıldız futbolcuyu karşılamayacak düzeyde değil. Pek tabi ki kadronuzda yıldız isimlere yer verebilirsiniz. Ancak kadronuzun tamamını o mevkiinin en iyi futbolcuları ile doldurmanız çok mümkün olmuyor. Belirli mevkilerde ligimizin en iyi futbolcularını seçtikten sonra diğer mevkilerde farklı tercihlere yönelmeniz şart. Olabildiğince dengeli bir takım kurarak başarıya ulaşmanız gerekli.

Sezon Ödüllerinde Büyük Rekabet!

Petrol Ofisi Sosyal Lig sizlere muhteşem bir futbol ortamı sunmakta. Fakat insanların bu kadar fazla Sosyal Lig oynamasının tek sebebi bu değil. Oyun içerisinde sunulan ödüllerin büyüklüğü tüm futbolseverleri cezbediyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde oynandığı için insanların kaybedecekleri hiçbir şey yok. Bu yüzden de herkes üyeliğini oluşturup bu muhteşem oyunu oynamaya başlıyor.

Oyun içerisinde hem haftalık hem de sezonluk ödüller var. Türkiye’nin 1 numaralı ilk 11 kurma oyunu olan Petrol Ofisi Sosyal Lig her hafta, en yüksek puanı toplayan oyuncuya PlayStation 5 ve FIFA hediye etmekte. Ancak haftalık hediyeler bununla sınırlı değil. Petrol Ofisi de en başarılı 100 kişiye 500 TL tutarında yakıt hediye ediyor.

Ödüllerin en büyüğü ise sezonu lider bitiren oyunculara sunulmakta. Bildiğiniz gibi ligimiz iki devre şeklinde oynanıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bu şekilde bir format belirlemiş. Üstelik oyunun en büyük hediyeleri hem ilk hem de ikinci devreyi lider bitiren oyunculara verilmekte. İlk devreyi lider bitiren oyuncular KIA Niro Hibrit otomobilin sahibi oluyor. Sonrasında puanlar sıfırlanıyor ve ikinci devre başlıyor. İkinci devrenin lideri de aynı muhteşem otomobili alarak bambaşka bir yaşam standardına kavuşuyor.

Sosyal Lig’de Ödül Kazanma Şansınız Hiç Az Değil!

Binlerce kişi tarafından oynanan bir 11 kurma oyunu olan Petrol Ofisi Sosyal Lig muhteşem hediyeler sunuyor ve bu hediyeler her hafta alıcılarına dağıtılmakta. Her haftanın liderine verilen PS 5 ve FIFA ödülü 38 hafta devam ediyor. Bunun yanı sıra sezon boyunca toplamda 2.5 milyon TL değerinde bedava yakıt dağıtılmakta. Sezonun belirli dönemlerinde düzenlenen turnuvalarda da iPhone 15 ve Sezonluk TOD TV Taraftar Paketi hediye ediliyor. Bu kadar fazla ödülün dağıtıldığı bir oyunda ödül alma şansınız hiç düşük değil.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540

 

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI