ÇEKMEKÖY BELEDYE BAŞKANI ÇERKEZ ENGELLİ KARDEŞLERİ ZİYARET ETTİ

ÇERKEZ, ZİYARET SIRASINDA AZİZ YILDIRIM’I GÖRÜNTÜLÜ ARAYARAK FENERBAHÇE TARAFTARI OLAN ENGELLİ GENÇ İLE GÖRÜŞTÜRDÜ
 Tarih: 16-05-2024 18:24:38
ÇEKMEKÖY BELEDYE BAŞKANI ÇERKEZ ENGELLİ KARDEŞLERİ ZİYARET ETTİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bedensel engelli iki kardeşi evlerinde ziyaret etti.

Dünya Engelliler Haftası kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Orhan Çerkez, Sultançiftliği Mahallesi’nde oturan Sarıkaya ailesini ziyaret etti.

Orhan Çerkez, 15 ve 20 yaşlarında geçirdikleri rahatsızlık sonucu bedensel engelli olan 34 yaşındaki Tolga ve 36 yaşındaki Semih Sarıkaya kardeşlerle sohbet etti.

Vatani görevi yaparken tanısı konulamayan bir hastalığa yakalanarak tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan Semih Sarıkaya, sohbet sırasında Başkan Orhan Çerkez’e Fenerbahçe ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski efsane başkanı Aziz Yıldırım’a olan sevgisinden bahsetti.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yaşanan seçim sürecini de yakından takip ettiğini dile getiren Semih Sarıkaya, Başkan Çerkez’e “ Jose Mourinho gelir mi?” diye soru yöneltti. Bunun üzerine Başkan Çerkez, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Azizi Yıldırım’ı görüntülü arayarak soruyu bizzat kendisine sordu. Çerkez, Semih Karakaya’yı da  Aziz Yıldırım’ı ile görüştürdü. Görüşme anlarında Semih’in heyecan ve mutluluğu görülmeye değerdi.

BAŞKAN OLURSAM MOURİNHO’YU GETİRECEĞİM, SENİ DE KONGRE ÜYESİ YAPACAĞIM.

Mourinho’nun Fenerbahçe’ye transfer edilip edilmeyeceğini telefonla Yıldırım’a da soran Semih Sarıkaya, Fenerbahçe kongre üyesi olmak isteğini de iletti. Aziz Yıldırım da “ Başkan olursam Mourinho’yu getireceğim, seni kongre üyesi de yaparız” dedi. 

Keyifli sohbetin ardından Başkan Çerkez, Aziz Yıldırım’a ilgi ve alakası için teşekkür etti.

Yıldırım’a telefondan görüntülü ulaşarak Semih’in isteğini yerine getiren Başkan Çerkez de Tolga ve Semih Sarıkaya kardeşlere Fenerbahçe’nin bir maçını tribünden birlikte izleme sözü verdi.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI