SANCAKTEPE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

SANCAKTEPE BELEDİYESİ TARAFINDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
 Tarih: 23-04-2024 23:13:24
SANCAKTEPE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Sancaktepe'de de düzenlenen çeşitli etkinlikler ile coşkuyla kutlandı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından kutlamalar kapsamında bir çok etkinlik düzenlendi. Kutlamalar Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören ile başladı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Sancaktepe Belediye Başkan Alper Yeğin anıta çelenk sunumu yaptıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlamalar kapsamında daha sonra Sancaktepe Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve Belediye Başkanı Alper Yeğin’inin de katılımı ile gerçekleşen programda günün anlam ve önemini ifade eden video gösterimi, şiir dinletisi, koro ve halk oyunları gösterimi yapıldı.

Programın sonunda yıl içinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özbaş Belediye Başkanı Yeğin ve tarafından ödülleri takdim edildi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın yoğun katılımı altında Sancaktepe 100.yıl Cumhuriyet Meydanı ve Ayazma Yaşam Vadisi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

DERYA YILDIRIM VE MANUŞ BABA KONSER VERDİ

İki gün boyunca düzenlenen etkinlik ve atölyelerde çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkardı. Kutlamaların adresi olan Ayazma Vadisi’nde elinde bayraklarla buluşan Sancaktepe’li vatandaşlar Derya Yıldırım ve Manuş Baba’nın sahne aldığı konserde unutulmaz bir gece yaşadı.

Kutlamalara katılan ve vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Alper Yeğin, “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" sözüne vurgu yaparak,  “Millet egemenliğine yürekten bağlı Baş Komutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

 

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI