KARTALLI ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER ŞİLE’DE AĞIRLANIYOR

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER VE AİLELERİNDEN OLUŞAN TOPLAM 100 KİŞİ, 5 GÜN ŞİLE’DE ENGELLİLER KAMPI’NDA KALACAK
 Tarih: 15-05-2024 14:33:45
KARTALLI ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER ŞİLE’DE AĞIRLANIYOR

Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işbirliği ile Kartallı özel gereksinimli bireyler ve aileleri için 5 günlük bir kamp programı hazırlandı.

İBB’YE bağlı Şile Engelliler Kampı’nda aileleri ile birlikte misafir edilen özel gereksinimli bireyler, İETT otobüsleriyle Şile’ye götürüldü.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından davet edilen özel gereksinimli bireyler ve ailelerinden oluşan toplam 100 Kartallı vatandaşı, Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve İBB Kartal Özel Gereksinimli Bireyler Merkezi (ÖZGEM) Müdürü Gözde Tiryaki uğurladı. İBB Kartal ÖZGEM önünden otobüslere binen vatandaşlar kamp alanına ulaştırıldı.

Şile Sofular Köyü’nde bulunan Engelliler Kampı’nda 5 gün boyunca ağırlanacak olan özel gereksinimli bireyler, kampın ilk gününü renkli bir etkinlik programıyla tamamladı.

İlk olarak spor aktiviteleri kapsamında aileleri ile birlikte voleybol maçı yapan özel gereksinimli bireyler, daha sonra palyaço gösterilerinin yanı sıra birbirinden farklı etkinlikler, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarıyla da oldukça keyifli ve eğlenceli zaman geçirdi.

Kampta tüm ihtiyaçları karşılanacak olan Kartallı özel gereksinimli bireyler, aileleriyle birlikte 5 gün boyunca unutulmaz bir tatil yaşayacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI