BAŞKAN ADIGÜZEL SAHA DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADIGÜZEL, SAHA ÇALIŞMASI SIRASINDA GÖZLEMLEDİĞİ SORUNLARI, EKSİKLİKLERİ VE ACİL YAPILMASI GEREKENLERİ BELİRLİYOR
 Tarih: 29-04-2024 15:22:31
 BAŞKAN ADIGÜZEL SAHA DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ilçenin sorunlarının tespit edilip hızlı şekilde çözülebilmesi için hafta sonları da ara vermeden saha denetimlerine devam ediyor. Hafta sonu boyunca mahalleleri gezen Başkan Onursal Adıgüzel, belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Saha denetimleri esnasında Ataşehirli vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Adıgüzel, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek yapılması gerekenlerin ivedilikle gerçekleştirileceğinin sözünü verdi. 

Saha çalışması sırasında gözlemlediği sorunları, eksiklikleri ve acil yapılması gerekenleri tek tek not alan Onursal Adıgüzel, vatandaşların görüşlerini önemseyerek çözüm üreteceklerini ifade etti.

Onursal Adıgüzel, ilçe halkı için belediye hizmet ve çalışmalarının aralıksız süreceği mesajını vererek, ilçedeki sokakların tertemiz bir hale getirilmesi, yeşil alanların korunup artırılması ve her mahalleye eşit hizmet ulaştırılması için büyük gayret içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Denetimlere kısa bir ara vererek Belediye Başkanlığı görevindeki ilk nikahını da kıyan Başkan Onursal Adıgüzel, hayatlarını birleştiren çifte mutluluklar diledi.  

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI