KARTAL BELEDİYESİ ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARINA HAZIRLANIYOR

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN 105. YILI, KARTAL’DA BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
 Tarih: 15-05-2024 14:24:08
KARTAL BELEDİYESİ ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARINA HAZIRLANIYOR

Kartal Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yılını birbirinden farklı etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

İlçede “Spora Adım At, Kartal’a Hareket Kat” sloganıyla ilçe genelinde yapılacak olan etkinliklerle başlayacak kutlamalar, 19 Mayıs Pazar akşamı düzenlenecek olan Fener Alayı ve Derya Uluğ konseri ile adeta bir şölene dönüşecek.

KARTAL SPOR TURNUVALARINA SAHNE OLACAK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 18 Mayıs Cumartesi günü Ayak Tenisi Turnuvası saat 10.00-17.00 arasında Atalar Spor Kompleksi’nde,19 Mayıs Pazar günü ise 3x3 Basketbol Turnuvası Karlıktepe 19 Mayıs Spor Parkı’nda saat 10.00-17.00 arasında yapılacak. Ayrıca Karlıktepe 19 Mayıs Spor Parkı, sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Tenis Turnuvası’na da ev sahipliği yapacak.

KARTALLILAR, FENER ALAYI VE DERYA ULUĞ KONSERİ İLE 19 MAYIS KUTLAMALARINA EŞLİK EDECEK

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda verdiği mücadelenin başlangıcını oluşturan 19 Mayıs kutlamaları, Kartal’da akşam saat 19.30’da başlayacak olan Fener Alayı ile devam edecek. Kartal’da geleneksel hale gelen ve Kartallı Kazım Meydanı’ndan başlayacak olan Fener Alayı’nda binlerce kişi Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde Kartal Meydanı’na yürüyecek. 19 Mayıs coşkusunu yaşayacak olan Kartallılar, saat 21.00’de düzenlenecek olan Derya Uluğ konseri ile kutlamalara devam edecek. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ birbirinden güzel şarkıları ile sahne alarak Kartallılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL: “19 MAYIS’IN HEYECANINI VE COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de 19 Mayıs kutlamalarına tüm Kartallı komşularını davet ederek, şunları belirtti:

 “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayramı Kartal’ın genelinde yaptığımız bir dizi etkinlikler ile kutlayacağız. 19 Mayıs coşkusunu gündüz düzenlediğimiz spor turnuvaları, akşam ise Fener Alayı ve konser ile kutlayacağız. Bu yıl 105. yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına tüm komşularımızı davet ediyorum. 19 Mayıs’ın bu heyecanını ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım.”.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI