TUZLA’NIN ÖZEL ÇOCUKLARI, ANNELERİYLE ‘MUTLULUĞUN RESMİ’Nİ ÇİZDİLER

TUZLA BELEDİYESİ’NCE ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ANNELER GÜNÜ DE KUTLANDI
 Tarih: 14-05-2024 18:21:58
TUZLA’NIN ÖZEL ÇOCUKLARI, ANNELERİYLE ‘MUTLULUĞUN RESMİ’Nİ ÇİZDİLER

Tuzla Belediyesi’nce 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen piknik organizasyonunda   ilçenin özel çocukları anneleriyle rengarenk‘”Mutluluğun Resmi Çiziyoruz” yazılı pankart hazırladılar.

Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte Anneler Günü de kutlanırken, çocuklar annelerine olan sevgilerini paylaşma imkanı buldular. Etkinlikte Tuzla’nın özel gereksinimli çocukları ve anneleri “Mutluluğun Resmini Çiziyoruz” yazısını el yordamıyla bez pankart üzerine boyadılar.

 Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün katıldığı etkinlik, çocukların, anneleri adına resmi yapmaları için masa başına davet edilmesi ile devam etti.

TUZLA’DAKİ HER ANNE BİZİM ANNEMİZMİŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Annelerimizin emeği çok kıymetli, Annelerimizin fedakarca verdiği bu emek,Tuzla’yı güzelleştiren yegane şeylerin başında geliyor. Bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum, onlarla gurur duyuyorum. Tuzla’daki her anne bizim annemizmiş gibi çalışacağız. Tuzla, herkes için daha ulaşılabilir bir ilçe olmalı. Mahallerimizde engelsiz kaldırımlar, parklar, kamu kurumlarına ulaşımı da planlayıp çalışacağız. Bugün bol bol eğlenin, yüzünüz gülsün çünkü siz buna değersiniz.”

Down sendromlu oğlu Cenk ile etkinliğe katılan Fatma Keser, “Oğlumla bu etkinliğe katıldığım için çok mutluyum. Her sene yaptığımız etkinliğin bu yıl Anneler Günü’ne denk gelmesi ayrı bir güzel oldu. Çocuklarımız da çok mutlu, biz de çok mutluyuz. Mutluluğun resmini çizdik. Başkanımız gelecek onun için ayrı bir mutluyuz” dedi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI